tiistai 20. marraskuuta 2012

I think that the next stop is the future of your dreams


Oukkeih. Eli niinkuin otsikosta voi jo melkein päätellä, niin tän päivän aihe on tulevaisuus :) Jes! Siit on aina kiva puhua :) Eli mun tulevaisuus menee näin: Aamulla herään ja tajuan, että tänään on se päivä. Tänään on päättärit. Amis loppuu vihdoin. Nyt on kouluttauduttu eläintenhoitajaks hyväksyttävästi! Jes! Nyt pääsee muuttamaan Hyvinkäältä takaisin rakkaaseen Helsinkiin poikaystävän luokse. Matka Helsinkiin kuluu rattoisasti musiikkia kuunnellen ja siellä juna-asemallahan se rakas odottaa <3 Seuraavassa hetkessä onkin jo se päivä kun Turussa järjestetään pääsykokeet koiranomi koulutukseen. Onhan siihen jo monta vuotta säästettykkin. Ja jes! Päästiin läpi ja nyt ahkerasti opiskelemaan vielä puoleksitoista vuodeksi. Tämän jälkeen ollaanki valmiita ettimään toimipaikka sille omalle yritykselle: koirahoitolalle. Tätä on odotettu oikein urakalla :) Kohta täytetään 22 ja urapuoli kukoistaa. Hoitolassa käy paljon asiakkaita ja poikaystävänkin kanssa on ehditty kihloihin. Ihanan työpäivän jälkeen voikin tulla oman dalmatialaisen luo leikkimään ja sitten käpertyä kullan kainaloon. Niin ne päivät menee eteen päin. 
    Seuraavassa hetkessä herätäänki omana hääpäivänä. Tänään se tapahtuu. Vihdoin pääsee naimisiin ihanan miehen kanssa ja nythän ollaan  vasta 25v ;) Kyllä se aika on mennyt nopeasti. Edellisestä illastakin on jäljellä monia hyviä muistoja. Maailman parhaat ystävät järjesti ihan mahtavat polttarit ja oli niin hauskaa ja sen näkee kuvistakin :D Häät ovat pienimuotoiset, mutta kauniit. Kauniisti koristeltu hääpaikka ja kirkkona toimii Helsingin Tuomiokirkko. Kaikki on täydellistä ja häämatka on jonnekkin lämpimään tietysti ;) Ja vuoden päästä onkin pieni tyttövauva tulossa <3 Yksi lapsi vain. Ei enempää. Se on päätetty jo miehenki kanssa. Kaunis hemmoteltu tyttölapsi jolla on kumminkin kuria niin ei ala isompana vänkäämään vastaan.  Lapsi saa tietysti tottua koiriin ja niiden kanssa elääkin koko lapsuutensa. Koirista ei nimittäin luovuta.  Matkusteltua tulee aika usein, sillä pitäähän sitä miettiä jos vaikka sitä omaa yritystä laajentaisi muihinkin maihin :D Kotina toimii muuten paritalo joka jaetaan hyvän ystävän kanssa. Rakas isi onkin luultavasti auttanut talon rakentamisessa :3 Pitihän sitä nyt omaan unelma kotiin päästä ;) Iso aidattu takapiha antaa koiralle juoksu mahdollisuuden. Kyllä niitä puistolenkkejä kuitenkin tulee tehtyä. Hiljalleen putoavien lehtien keskellä työnnellen rattaita koira vieressä kävellen saisi nauttia syksyn väreistä ja viileistä tuulen tuiverruksista :) Täydellistäh <3
    No tässä onkin aikalailla kaikki mitä nyt on ehditty tulevaisuuteen rakennettua :) Toivotaan vaan, että nää pilvilinnat rakentuu joskus oikeastikkin tänne maan päälle ;) Mut emmä tässä nyt enempää sepitä ni... Joo.... Haittaako jos mä laitan tähän muutaman kuvan? :D No ei tietenkään haittaa. ;) 
Tämä kaunokainen on kyl niin mukana mun tulevaisuudessa <3 Heti amiksen jälkeen mulla on oma tällanen kaunokainen <3 Sitä odotellessa :)
  
Ei mulla tässä nyt enempää :) En nyt taaskaan saanu kuvia koneelle ku tää kone vammaa jotai.... Ihanaa... No mut tässä oli nyt varmaan ihan tarpeeks :) Sori jos on kirjotusvirheitä. Kirjotin aika nopeesti :D Hyvää yötä <3

XOXO

-Erika-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

luuleks olevas joku gossip girl ku laitat xoxo?

Erika kirjoitti...

No sori jos häiritsee. Jääny tavaks.