maanantai 19. marraskuuta 2012

One boy = Thousand feelings

Elikkäs, tein tänään kavereitten kanssa listan aiheista mistä bloggaan tän seuraavan viikon aikana ja tänään olis aiheena POJAT. Niistä riittäkin kerrottavaa :) Niistä riittää kerrottavaa, koska ne osaa aiheuttaa draamaa ennemmän ku tytöt ja se on se tosiasia. Pojan takii tulee draamaa parhaitten kavereitten keskelle, ystäväpiiriin, työpaikalle ja vaikka koko koulun välille. Sitä ne pojat saa aikaan ihan vaan olemalla ihania. Tosin onhan niitä k*sipäitäkin olemassa ja niihin sitä yleensä törmääki. Suurin syy siihen on varmaan se, et kun löytää sen kivan mukavan pojan ni sen kimpussa onki sellaset kymmenen eri tyttöö. Nykypäivinä tytöt ei ees välitä vaik se poika ois varattu! Jos ne on iskeny silmänsä siihen ni ne tekee mitä vaan saadakseen sen. 
         Ja mikähän siinäkin on, et jos on kerran pojasta tykänny ni ei siitä kundista pääse helposti yli... Siis niinku ei vaan pääse. Kyl sitä juttuu pitää eka vähän miettiä ja järkkäillä ja ajatella fiksusti ja tehä päätelmiä sun muuta enneku oikeesti tajuu, et hei mä oon yli nyt! Elämä jatkuu ja näitä hyvännäkösiä kundejahan pörrää tässä koko ajan ;) Tosin mitä nyt netistä on nähny ni ne kaikki superhyvännäköset on siellä Amerikassa päin.... Pitäis käydä sieltä yks nappaamassa :P 
       Ja vitsit näitä kundejahan voi ihan luokitella! Täs on nyt nähty näitä fruittareita, emoja, ernuja, kohteliaita, hauskoja, erilaisia, tietokonenörttejä, söpöjä, komeita (kyllä söpön ja komeen voi luokitella erikseen ;D), muuten vaan tekniikkaneroja, urheilijoita, luusereita, polttajii, alkoholisteja ja tää lista jatkuis loputtomiin jos mä vaan jaksaisin vielä miettiä noita :D  Ja ala nyt sitte listasta miettimään mikä on sun tyyppinen, ettet vaan retkahda sellaseen joka ei sitte loppujen lopuks ookkaan sulle se oikeenlainen. On se poikien kanssa vaikeeta... Eka ne tykkää, sit ne ei tykkää, sit ne taas tykkää ja juttelee ja on kivoja ja seuraavassa hetkessä sä et kuulekkaa niistä kuukauteen mitään. Kyllä siihenki alkaa pikkuhiljaa kyllästymään. Onhan niitä tietysti niitä kivojaki poikia. Tytöillä on kattokkaas semmonen pikku fantasia niitten pään sisällä, et mimmosen kundikaverin ne haluu ja sit ku ne fantasioi niitä unelmia ni niiltä jääki huomaamatta ne mukavat pojat ja sit saa taas kuulla miten kaikki pojat on ihan samanlaisia. Kauheeta p*skanjauhantaa jos multa kysytään ja mulla sentään ei oo ollu sitä montaa kymmentä poikaystävää...Hui kun meinas mennä tohon angstaamisen puolelle nyt pitää kyllä lopettaa...No huomenna sitten seuraavaan aiheeseen :)

No boy is worth your teenage years


Tässä vähän silmänruokaa teillekki ;)

Tässä on nyt yks näistä mun fantasijoista :D

XOXO

-Erika-

Ei kommentteja: